Historie a současnost léčby plicních nemocí : 90 let respirační medicíny v Olomouci 1927-2017 - Kolek, Vítězslav; Losse, Stanislav; Jakubec, Petr; Hobzová, Milada; Grygárková, Ivona; Lošťáková, Vladimíra; Genzor, Samuel; Sova, Milan; Žurková, Monika; Zatloukal, Jaromír; Voláková, Eva; Zittová, Renata (Univerzita Palackého v Olomouci, 2017)
Publikace se zabývá dějinami a současností léčby plicních nemocí ve Fakultní nemocnici Olomouc.
Keywords: History, 20th Century; Czech Republic; pneumologie; Hospitals; Česká republika; dějiny lékařství; Pulmonary Medicine; History, 21st Century; pneumologie a ftizeologie; Lung Diseases; dějiny 21. století; dějiny 20. století; plicní nemoci; nemocnice