Vyhodnocování experimentálních dat : výběr základních statistických metod - Javůrek, Milan; Taufer, Ivan (vlastním nákladem, 2018)
Cílem publikace je pochopení principu statistických metod a správná interpretace výsledků.
Keywords: Statistics as Topic; Data Interpretation, Statistical; statistické modely; Models, Statistical; statistika jako téma; interpretace statistických dat; statistika, zdravotnická statistika