Pacient po kardiochirurgickém výkonu v péči dalších odborných ambulancí - Adámková, Věra (Maxdorf, 2018)
Kniha je věnována každodenní problematice odborných ambulancí různého zaměření v péči o nemocné po kardiochirurgickém výkonu. V jednotlivých kapitolách se autoři zabývají péčí kardiologa, pneumologa, gastroenterologa, hematologa, diabetologa, nefrologa, stomatologa či rehabilitačního lékaře. Nakladatelská anotace. Kráceno
Jessenius
Keywords: Cardiac Surgical Procedures; Postoperative Care; kardiochirurgické výkony; kardiochirurgie; pooperační péče