Kognitivně behaviorální terapie : základy a něco navíc - Beck, Judith S; Bartošová, Kateřina; Holá, Alena; Možný, Petr; Nezbedová, Tereza (Stanislav Juhaňák - Triton, 2018)
Kniha je průvodcem pro terapeuty a studenty, kteří se chtějí seznámit se základními rysy kognitivně behaviorální terapie (KBT). Judith S. Becková poskytuje čtenáři pevné základy teorie, principů a praktického provádění KBT. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Cognitive Behavioral Therapy; kognitivně behaviorální terapie; psychoterapie