Praktické využití hub a houbám podobných organismů v potravinářství, zemědělství, lékařství a průmyslu - Mieslerová, Barbora; Sedlářová, Michaela; Lebeda, Aleš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2015)
Publikace je určena všem zájemcům o studium hub a houbám podobných organismů. Čtenáře seznamuje s rozmanitými způsoby praktického využití hub. Zdroj: Web obalkyknih.cz
Studijní literatura
Keywords: Food Technology; zemědělství a potravinářství; biotechnologie; Fungi; potravinářská technologie; molekulární biologie; antibakteriální látky; Biotechnology; Anti-Bacterial Agents; Molecular Biology; houby; Technology, Pharmaceutical; farmaceutická technologie