Povídání s Radimem : jak užívat života se stomií (ConvaTec Česká republika s. r.. o, 2018)
Brožura obsahuje praktické rady pro život se stomií.
Keywords: zavedení chirurgických vývodů; Ostomy; Ileostomy; Colostomy; ureterostomie; chirurgie; kolostomie; ileostomie; Ureterostomy