Moučný mozek - celoživotní plán : návod na plné duševní i fyzické zdraví - Perlmutter, David; Loberg, Kristin; Tabachová, Tereza (Paseka, 2018)
Autor čtenáře seznamuje s novými poznatky, k nimž dospěl od vydání předchozích knih a které potvrdily jeho původní koncept - více tuku, méně sacharidů a důležitost péče o střevní mikrobiom. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Brain Diseases; nemoci mozku; Nutritional Physiological Phenomena; Menu Planning; alternativní lékařství; jídelníček; fyziologie výživy