Skleroterapie : praktické rady pro pacienty - Sellner Švestková, Sabina (HARTMANN-Rico, 2014)
Informační brožurka pro pacienty o křečových žílách a o jejich terapii - skleroterapii a kompresivní terapii.
Odborný rádce ; 4
Keywords: Chronic Disease; žilní insuficience; Sclerotherapy; skleroterapie; angiologie; Compression Bandages; Venous Insufficiency; kompresní obvazy; chronická nemoc; varixy; Varicose Veins