Interdisciplinární přístup v rané logopedické intervenci - Bytešníková, Ilona (Masarykova univerzita, 2017)
Monografie se zabývá problematikou rané logopedické intervence v širších souvislostech. Publikace reflektuje na současný trend užívaný především v zahraničí, který se snažíme prosadit i v našich podmínkách - včasný záchyt dětí s opožděným/narušeným vývojem řeči, identifikaci deficitů ve vývoji komunikační schopnosti a včasné zahájení stimulace vývoje řeči a jazykových schopností. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Speech-Language Pathology; klinická logopedie; logopedie, klinická logopedie; dítě; Child; Interdisciplinary Research; poruchy řeči; Speech Disorders; interdisciplinární výzkum