Deskripce vybraných faktorů výchovy a vzdělávání u osob se zdravotním postižením - Michková, Adéla (Univerzita Palackého v Olomouci, 2018)
Publikace se zabývá vzděláním žáků se zdravotním postižením, tématem rodiny a dítěte se zdravotním postižením a sociálním prostředím ve škole a inkluzivním vzděláváním.
Monografie
Keywords: Persons with Disabilities; integrovaná výuka; Child; dítě; postižení; Mainstreaming, Education; zdravotně postižení