Smlouvy přípravného druhu - Pilík, Václav; Sedláček, Miroslav; Nový, Dalibor; Nedělová, Valentina; Maur, Jakub; Kolář, Rostislav (Wolters Kluwer, 2018)
Publikace přináší u nás dosud chybějící relativně ucelené a systematické zpracování oblasti smluv, jimž je společná "přípravná povaha". Nakladatelská anotace. Kráceno
Právo prakticky
Keywords: Contracts; právní vědy; smlouvy; Jurisprudence; právo, zákonodárství