Nemocné dítě : praktická příručka pro rodiče - Vondřichová, Ivana; Černá, Dagmar; Caltová, Věra (Avicenum, 1971)
Příručka informuje o všech hlavních součástech dětského organismu a jejich fungování, o chorobách, které by je mohly postihnout a o lécích a ošetřovatelských zákrocích, jimiž lze nemocem vzdorovat.
Keywords: kojenec; Infant; Child; Disease; dítě; nemoc; pediatrie; Child Care; Pediatrics; péče o dítě