Evoluce všeho : jak malé změny přetvářejí svět - Ridley, Matt; Holčák, Petr (Argo, 2018)
Kniha se zabývá teorií, že svět je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti. Nakladatelská anotace. Kráceno
Zip ; svazek 59
Keywords: biologie; Inventions; vývojová psychologie; Psychology, Developmental; biologická evoluce; Biological Evolution; vynálezy; kulturní evoluce; Cultural Evolution