Onemocnění slinivky břišní - dieta pankreatická - Kohout, Pavel; Lišková, Marie; Mengerová, Olga (Forsapi, 2017)
Kniha pojednává o onemocnění slinivky břišní, především o diagnostice a léčbě jednotlivých chorob. Je doplněna recepty pro jednotlivé fáze pankreatické diety. Nakladatelská anotace. Kráceno
Rady lékaře, průvodce dietou ; svazek III
Keywords: jídelníček; nutriční terapie; vnitřní lékařství; Pancreatitis; dietoterapie; Nutrition Therapy; Pancreatitis, Chronic; Menu Planning; Diet, Fat-Restricted; pankreatitida; Pancreatic Diseases; chronická pankreatitida; dieta s omezením tuků; Diet Therapy; enterální výživa; nemoci slinivky břišní; Enteral Nutrition; nutriční terapie, dietoterapie a výživa