Baha implantát - Bouček, Jan; Chrobok, Viktor; Komínek, Pavel; Skřivan, Jiří (Merck spol. s r. o, 2015)
Příručka pro lékaře o Baha implantátech, kdy se indikují a na jakém pracují principu.
Příručka pro praxi
Keywords: otorinolaryngologie; Prostheses and Implants; kochleární implantace; protézy a implantáty; Cochlear Implantation; sluchové pomůcky; poruchy sluchu; Hearing Aids; Hearing Disorders