Průvodce životem stomika - Hoch, Jiří; Macharáček, Oldřich; Kleinwächterová, Hana; Kocinová, Filipína; Kreml, Pavel; Křenková, Dragica (ConvaTec, 2015)
Příručka poskytuje rady odborných pracovníků v oblasti ošetřování stomií a přináší informace, návody na použití a postupy ošetřování stomií pomocí moderních stomických pomůcek.
Keywords: zavedení chirurgických vývodů; Ostomy; Ileostomy; Colostomy; ureterostomie; chirurgie; kolostomie; ileostomie; Ureterostomy