Alergická rýma - Krčmová, Irena; Chrobok, Viktor; Komínek, Pavel (Merck spol. s r. o, 2014)
Příručka pro lékaře o alergické rýmě.
Příručka pro praxi
Keywords: alergická rýma; otorinolaryngologie; Rhinitis, Allergic; alergologie a imunologie