Ronchopatie a obstrukční spánková apnoe - Betka, Jaroslav (Merck spol. s r. o, 2013)
Příručka pro lékaře o ronchopatii a obstrukční spánkové apnoi.
Příručka pro praxi
Keywords: obstrukční spánková apnoe; chrápání; otorinolaryngologie; Sleep Apnea, Obstructive; Snoring