Sialendoskopie : benigní obstrukční nemoc slinných žláz - Staníková, Lucia; Štrympl, Pavel; Chrobok, Viktor; Komínek, Pavel (Merck spol. s r. o., 2018)
Příručka pro lékaře o sialendoskopii a její využití u benigní obstrukční nemoci slinných žláz.
Příručka pro praxi
Keywords: otorinolaryngologie; benigní obstrukční nemoc slinných žláz; nemoci slinných žláz; Salivary Glands; sialendoskopie; endoskopie; Salivary Gland Diseases; Endoscopy; slinné žlázy