Cviky a protahování při sedavém zaměstnání : první pomoc při bolesti zad : kdo více sedí, dříve umírá - Thömmes, Frank; Michňová, Iva (Grada, 2018)
Kniha obsahuje návody na jednoduché, ale velmi účinné cviky pro posílení a mobilizaci různých částí těla, abyste se udrželi v pohybu a zdraví.
Keywords: Muscle Stretching Exercises; Exercise Movement Techniques; zdravotní výchova; techniky cvičení a pohybu; strečink