Anorexie, bulimie a psychogenní přejídání : interdisciplinární a transdiagnostický pohled - Papežová, Hana (Mladá fronta, 2018)
Kniha zahrnuje komplexní evidence-based postupy jednotlivých lékařských, psychologických a nutričních intervencí a zaměřuje se na nezbytnou interdisciplinární spolupráci. Nakladatelská anotace. Kráceno
Edice postgraduální medicíny
Keywords: Feeding and Eating Disorders; poruchy příjmu potravy; psychiatrie