Mluvíme o sexu : 10-13 let - Kahn-Nathan, Jacqueline; Cohen, Jean; Verdoux, Christiane; Adéjie; Bret-Koch, Ray; Klimšová, Zuzana (Svojtka & Co, 2018)
Kniha pomocí obrázků a doprovodných ilustrací poskytuje základní informace o anatomii pohlavních orgánů, o tom, co se odehrává během sexu, a jak se chránit před nechtěným početím a před pohlavně přenosnými chorobami. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: sexuologie; sexuální chování; Sex Education; Contraception Behavior; sexuální výchova; antikoncepční chování; Sexual Behavior; zdravotní výchova