Analýza české veřejné správy v "okolí" českého penzijního systému: rodinná politika, zdravotní péče, dlouhodobá péče, bydlení, nezaměstnanost a sociální podpora, jejich propojení s důchodovým systémem - Holub, Martin; Šlapák, Milan (VÚPSV, v.v.i, 2017)
Cílem projektu je přinést popis všech významných (pojistných i nepojistných) sociálních systémů fungujících v České republice a zároveň i popis sociálních situací, které jsou jednotlivými sociálními systémy kryty.
Keywords: Healthcare Financing; veřejné zdravotnictví; Retirement; Social Security; sociální zabezpečení; důchod; financování zdravotní péče