Vzácná onemocnění u dětí : motolské pediatrické semináře 2 - Lebl, Jan; Doušová, Tereza; Haberlová, Jana; Havlovicová, Markéta; Kotalová, Radana; Macek, Milan; Potužníková, Kristýna; Roženková, Klára; Šedivá, Anna; Šumník, Zdeněk; Zemková, Daniela (Galén, 2018)
Sborník upozorňuje na možnost včasné diagnostiky a terapie vzácných nemocí v pediatrii.
Keywords: Cystic Fibrosis; Hypophosphatasia; cystická fibróza; Rare Diseases; pediatrie; hypofosfatázie; vzácné nemoci