Lékařská histologie I : cytologie a obecná histologie - Vajner, Luděk; Uhlík, Jiří; Konrádová, Václava (Nakladatelství Karolinum, 2018)
Druhé, upravené vydání prvního dílu učebního textu Lékařská histologie obsahuje základní údaje z cytologie a obecné histologie pro studenty lékařských fakult. Nakladatelská anotace. Kráceno
Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: histologie; Histology; Cell Biology; biologie buňky; cytologie, klinická cytologie