Oční přípravky : (OCULARIA, OPHTHALMICA) - Šklubalová, Zdeňka; Vraníková, Barbora (Maxdorf, 2018)
Kniha přináší základní praktické informace o aplikačním místě, faktorech ovlivňujících transport léčiva do oční tkáně a jeho účinek, o používaných lékových formách a rovněž o faktorech ovlivňujících dávkování očních kapek. Nakladatelská anotace. Kráceno
Jessenius
Keywords: oční roztoky; injekce nitrooční; Eye; Administration, Ophthalmic; oči; oftalmologie; aplikace oční; farmacie a farmakologie; Ophthalmic Solutions; Injections, Intraocular