Rozvoj dovedností a komunikace osob s Angelmanovým syndromem nebo kombinovaným postižením - Mikuláčková, Markéta (ANGELMAN CZ, 2016)
Kniha je zaměřena na každodenní péči o osoby s Angelmanovým syndromem.
Keywords: Speech Disorders; psychiatrie; poruchy chování u dětí; Rare Diseases; Psychomotor Disorders; Child Behavior Disorders; Angelmanův syndrom; poruchy řeči; vzácné nemoci; Angelman Syndrome; psychomotorické poruchy