Můj život v jeho tlapkách : já ho držím za vodítko, on mě drží za srdce - Hilling, Wendy; Hartlová, Helena (Mladá fronta, 2017)
Autobiografický příběh ženy trpící nemocí motýlích křídel a jejího psího společníka, který jí pomáhá v běžném životě. Zdroj: SK ČR
Keywords: alternativní lékařství; Dogs; Epidermolysis Bullosa Dystrophica; zooterapie; epidermolysis bullosa dystrophica; psi; Animal Assisted Therapy