Dieta pro diabetiky : doporučení lékaře - vzorové jídelníčky - recepty - Minárik, Peter; Zoboková, Barbora; Blaho, Eva (Raabe, 2018)
Kniha se zabývá tím, jak vznikají diabetické obtíže a jakou úpravou životosprávy jim může diabetik předcházet, součástí knihy jsou příkladové jídelníčky, přehledové tabulky s výživovými a energetickými hodnotami a více než 100 dietních receptů. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: jídelníček; Nutritional Physiological Phenomena; diabetes mellitus; fyziologie výživy; Diabetes Mellitus; Menu Planning; diabetologie