Der Dorfarzt - Teniers, David (1913)
Černobílá reprodukce obrazu od Davida Tenierse mladšího, na kterém venkovský lékař zkoumá vzorek moči.
Kunstbeilage zum Riedel Archiv ; 1913, nr. 10
Keywords: lékařství; diagnostika; Urinalysis; zdraví venkovských oblastí; History, 17th Century; analýza moči; Medicine; Rural Health; dějiny 17. století