www.bez-bot.cz - Březinová, Ivona (Cattacan, 2018)
Kniha pojednává o vážně zraněném mladém lyžaři Benu Braunovi, který se musí vyrovnat s faktem, že přišel o obě nohy.
Keywords: amputovaní; Amputees; zdravotně postižení