Abeceda záchrany. Díl D, Plavecká příprava v záchraně tonoucích - Bělohlávek, Jan; Hofer, Zdeněk (Esprit, 1992)
Publikace představuje teoretický základ v oblasti plavecké přípravy lidí, kteří se podílejí na střežení lidských životů ve vodě.
Keywords: Drowning; Swimming; urgentní lékařství; plavání; utonutí; Accident Prevention; prevence úrazů; veřejné zdravotnictví