Lt. Oskar Brock - Jilovský, Jiří (1916)
Černobílá litografie s portrétem Oskara Brocka ve vojenské uniformě s jeho podpisem.
Keywords: Hospitals, Isolation; World War I; karanténní nemocnice; vojenské lékařství; 1. světová válka; Brock, Oskar