Porodnictví : pro studenty všeobecného lékařství a porodní asistence - Procházka, Martin; Pilka, Radovan (Univerzita Palackého v Olomouci, 2018)
Publikace se zaměřuje na oblast anatomie a fyziologie těhotenství, vývoje plodu, prenatální péče, průběh fyziologického těhotenství a porodu, komplikací a onemocnění v těhotenství, komplikací v jednotlivých dobách porodních, šestinedělí - fyziologicky i patologicky probíhajícího a náhled na péči o novorozence. Nakladatelská anotace. Kráceno
Učebnice
Keywords: porodnictví; gynekologie a porodnictví; Obstetrics