Působivé prezentace v PowerPointu 2007 - Atkinson, Cliff; Šetková, Jiřina (Computer Press, 2008)
Vytvořit powerpointovou prezentaci, která posluchače skutečně zaujme a nevyšumí do ztracena jako stovky jiných, je umění. Umění, jehož taje se díky konceptu Beyond Bullet Points otevírají i vám. Světoznámý autor slaví se svým uceleným, a přitom snadno přizpůsobitelným přístupem k tvorbě prezentací úspěchy nejen v soudních síních či přednáškových sálech, ale zejména v komerčním prostředí, při firemních prezentacích. Provede vás jím krok za krokem, za pomoci šablon a četných příkladů, ukáže také, jak prezentaci přizpůsobit konkrétnímu účelu a publiku a čeho se vyvarovat. Publikace kombinuje funkce a možnosti PowerPointu 2007 a poznatky z psychologie, sémantiky a byznysu tak, abyste v praxi zanechali opravdu působivý dojem.
Keywords: Computers; Software; knihovnictví, informační věda a muzeologie; software; počítače