Moderní trendy v léčbě obezity a diabetu - Fried, Martin; Svačina, Štěpán (Axonite, 2018)
Kniha předkládá stručný přehled některých nových konzervativních i operačních postupů v terapii obezity, diabetu a některých dalších, k diabetu či obezitě přidružených a komplikujících onemocnění. Nakladatelská anotace. Kráceno
Asclepius
Keywords: Diabetes Mellitus, Type 2; diabetologie; bariatrická chirurgie; Bariatric Surgery; Obesity; Dyslipidemias; diabetes mellitus 2. typu; obezita; dyslipidemie