Kníže Přemysl - Neprakta (ÚZO, 1964)
Plakát, na kterém je kníže Přemysl, jak vaří. Doprovodný text: "Už za knížete Přemysla Čechové rádi hodovali. Ale nepochutnávali si jen na mase. Naopak, měli rádi v pokrmech pestrost, jedli hodně zeleniny. A v tom bychom naše předky měli následovat".
Keywords: vaření; zdravotní výchova; Health Education; Cooking; Diet, Food, and Nutrition; strava, jídlo, výživa; přijímání potravy; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Eating; Vegetables; zelenina