Aspergerka : posila pro ženy s Aspergerovým syndromem - Simone, Rudy; Diestlerová, Petra (Portál, 2018)
Knížka plná výpovědí dívek a žen je průvodcem, který se hodí v bludišti zvaném Aspergerův syndrom. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Autistic Disorder; psychologie, klinická psychologie; Asperger Syndrome; ženy; výchova dítěte; Child Rearing; autistická porucha; Women; Aspergerův syndrom