Bezdomovectví ve středním věku : příčiny, souvilosti a perspektivy - Vágnerová, Marie; Marek, Jakub; Csémy, Ladislav (Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2018)
Studie si dala za cíl prozkoumat, jakým způsobem lidé středního věku bez domova chápou příběh svého života. Jak rozumí své minulosti, jak si vysvětlují svůj propad na ulici a jaké představy si utvářejí o své budoucnosti. Nakladatelská anotace. Kráceno
Keywords: Ill-Housed Persons; sociologie; sociální práce; Middle Aged; lidé středního věku; Adult; Social Work; sociální problémy; dospělí; lidé bez domova; Social Problems