Diagnostika a terapie ADHD : dospělí pacienti a klienti v adiktologii - Miovský, Michal (Grada, 2018)
Kniha se zabývá ADHD u dospělých pacientů a klientů v adiktologii (v kontextu duálních diagnóz, jejich diagnostiky a terapie).
Psyché
Keywords: dospělí; psychiatrie; Attention Deficit Disorder with Hyperactivity; Addiction Medicine; návykové chování; Adult; Comorbidity; adiktologie; hyperkinetická porucha; komorbidita; Behavior, Addictive