PHP - objektově orientované : koncepty, techniky a kód - Lavin, Peter (Grada, 2009)
Každý správce a tvůrce webových stránek či prográmátor, který se dosud nezorientoval v problematice objektově orientovaného programování a rád by při své práci používal PHP, má nyní díky našemu výjimečnému průvodci jedinečnou šanci \"zabít dvě mouchy jednou ranou\". V tomto snadno srozumitelném a na příkladech založeném průvodci nalezne každý čtenář a zájemce o danou problematiku nové a moderní koncepty objektově orientovaného programování, vysvětlené na základě plně funkčních tříd nejnovější verze PHP, které si čtenář může stáhnout z webových stránek nakladatelství a libovolně je používat pro svou potřebu.
Průvodce
Keywords: Programming Languages; lékařská informatika; software; Software; programovací jazyk