PHP tvorba interaktivních internetových aplikací : podrobný průvodce - Kosek, Jiří (Grada, 1999)
Průvodce obsahuje popis skriptovacího jazyka PHP3, tvorbu a obsluhu webových formulářů, propojení stránek s databázemi, úvod do jazyka SQL.
Keywords: Software; programovací jazyk; Programming Languages; Computer Communication Networks; lékařská informatika; software; počítačové komunikační sítě