Revmatologie - Pavelka, Karel; Vencovský, Jiří; Horák, Pavel; Šenolt, Ladislav; Mann, Heřman; Štěpán, Jan (Maxdorf, 2018)
Druhé vydání učebnice základního významu pro specializační vzdělávání v oboru revmatologie i pro jeho další rozvoj v České republice. Nakladatelská anotace. Kráceno
Jessenius
Keywords: revmatologie; Rheumatology