Nádory jícnu a žaludku - Vrána, David (Farmakon Press, spol. s r.o, 2018)
Publikace se zabývá diagnostikou, chirurgickou léčbou, radioterapií a systémovou léčbou karcinomu jícnu a žaludku.
Farmakoterapie
Keywords: nádory jícnu; nádory žaludku; Esophageal Neoplasms; Stomach Neoplasms; onkologie