Co je to diabetes mellitus? - Brož, Jan; Urbánek, Lukáš (Ing. Slávka Wiesnerová, 2012)
Publikace se zabývá nebezpečím a druhy diabetes mellitus.
Keywords: diabetes mellitus; diabetologie; Diabetes Mellitus