Nebezpečí diabetu - Brož, Jan; Urbánek, Lukáš (Ing. Slávka Wiesnerová, 2012)
Brožura se zabývá nebezpečím diabetu, retinopatií, nefropatií, neuropatií, postižením cév a hyperglykémií.
Keywords: Diabetes Mellitus; Hyperglycemia; Diabetic Retinopathy; diabetická retinopatie; diabetes mellitus; hyperglykemie; diabetologie