Pohybový aparát a zdraví - Blahutková, Marie (Paido, 2017)
Publikace se zabývá vybranými zdravotními aspekty pohybových aktivit, tělesnou výchovou a sportem na vysokých školách a psychomotorikou a zdravím.
Keywords: Motor Activity; zdraví; tělovýchovné lékařství; tělesná výchova; Physical Education and Training; Sports; pohybová aktivita; sporty; Health