Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla - Brunning, Andy; Somogyi, Petr (Grada Publishing, a.s, 2019)
Kniha se zabývá chemickými a fyzikálními pochody, které se skrývají za různými vlastnostmi běžných potravin a nápojů.
Keywords: Food; Nutritional Physiological Phenomena; zemědělství a potravinářství; Food Analysis; fyziologie výživy; zdravá strava; analýza potravin; Diet, Healthy; potraviny