Právo přírodního léčitelství - Telec, Ivo (Leges, 2018)
Kniha se zabývá právem přírodního léčitelství na pomezí sociomedicíny, filozofie zdraví a náboženství.
Praktik
Keywords: právo, zákonodárství; Spiritual Therapies; tradiční lékařství; alternativní lékařství; zákonodárství jako téma; spirituální terapie; Medicine, Traditional; Legislation as Topic; právní vědy; Jurisprudence