Manuál pro školní jídelny : metodická pomůcka pro realizaci projektu "Zdravá školní jídelna" - Košťálová, Alexandra; Mužíková, Leona; Niklová, Anna; Packová, Anna (Státní zdravotní ústav, 2018)
Publikace obsahuje pokyny pro školní jídelny pro nabídku pestré a zdravé stravy.
Keywords: Menu Planning; fyziologie výživy dětí; Child Nutritional Physiological Phenomena; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; jídelníček; školy; nutriční terapie; Schools; Nutrition Therapy; Adolescent Nutritional Physiological Phenomena; fyziologie výživy mladistvých